Kijkt toch anders

We beseffen dat het medialandschap in Nederland de laatste jaren sterk is veranderd, zo ook jouw kijkgedrag. De hoeveelheid tv-programma’s en zenders is enorm, het aantal streamingdiensten groeit en de films in de bioscopen zijn talrijk. Het aanbod is overweldigend. Als je niet oppast ben je langer bezig met zoeken wat nu weer te kijken dan aan het kijken zelf. Zo wordt een avondje ontspannen al gauw een avondje stressen.

We snappen als geen ander jouw behoefte aan een gids waar je alles kan vinden wat er op een scherm in Nederland te zien is. Waar je in een oogopslag de juiste informatie en inspiratie vindt om eenvoudig te weten wat je wil kijken en waar dat te zien is.

Daarom zijn we heel graag jouw goed ingevoerde en deskundige gids die je, soms op een tikkeltje eigenwijze manier, wegwijs maakt in de jungle van het tv-programma’s, series en films.

DIT IS ONZE DOELGROEP

We zijn er voor alle liefhebbers van tv-programma’s, films en series. De echte genieters.Thuis voor de buis, maar ook gezellig met familie en vrienden in de bioscoop. Mensen die graag goed op de hoogte zijn van wat er allemaal te zien is, die elke week het liefst hun tv-week plannen en die op zoek zijn naar relevante achtergrondinformatie. Voor iedereen die geïnspireerd en geïnformeerd wil worden en graag de beste kijktips ontvangt op het gebied van lineair kijken, het on demand aanbod én de programmering van de Nederlandse bioscopen.

Veronica Superguide merk bereik
Veronica Superguide geslacht
Veronica Superguide leeftijd
Veronica Superguide opleiding
Veronica Superguide sociale klasse

PIJLERS:
HIER ZIJN WE GOED IN…

…guiding
De beste guiding voor tv, streaming en bioscoop

…kijktips
De beste keuze en (persoonlijke) suggesties voor tv-programma’s, series en films)

…recensies
Deskundige en verhelderende recensies van programma’s, series en films. Bekeken en beoordeeld door onze experts

…nieuws en achtergronden
Over tv-, serie- en film (actualiteit, achtergrond en interviews met sterren uit binnen en buitenland).

VANUIT DEZE WAARDEN DOEN WE ONS WERK

Humor

Tikkeltje rebels, het mag wat schuren, uitdagend, met een knipoog

Deskundig

We weten namelijk alles over films, series en tv

Veelzijdig

We zijn trots op onze veelzijdigheid, want we zijn meer dan alleen een gids doordat we ook inspiratie en achtergronden bieden

Optimistisch

We laten een optimistisch geluid horen. Zijn nooit negatief of zuur, met het herkenbare, licht eigenwijze, clubgevoel

Missie

Veronica Superguide claimt de #1 positie van de ultieme, meest overzichtelijke en persoonlijke gids van Nederland (print en online) op het gebied van tv, series en films. Voor iedereen die daaraan verknocht is en niets van zijn gading wil missen. Inspirerend, informerend en gidsend over het brede aanbod van alles wat er op een scherm in Nederland te zien is; van televisie tot streamingdiensten en bioscoop.

Group 27Created with Sketch.

Belofte

In no-time wegwijs in de jungle van programma’s, series en films. Lineair, on demand en bioscoop

Group 15Created with Sketch.

Essentie

(Jouw) gids

DE BELANGRIJKSTE BRAND ASSETS

Logo (primair)

Kijk toch anders

Pay off

FOTOGRAFIE

KLEUREN

Digital

HEX:

#FFFFFF

RGB:

00, 00, 00

HEX:

#000000

RGB:

00, 00, 00

HEX:

#FFF000

RGB:

255, 240, 00

HEX:

#50FF00

RGB:

80, 255, 00

HEX:

#FF1400

RGB:

255, 20, 00

HEX:

#00FFFF

RGB:

00, 255, 255

HEX:

#FF50D2

RGB:

255, 80, 210

Print

CMYK:

00, 00, 00, 00

CMYK:

60, 40, 40, 100

CMYK:

00, 05, 95, 00

CMYK:

90, 00, 90, 00

CMYK:

00, 95, 95, 00

CMYK:

75, 00, 10 ,00

CMYK:

10, 80, 00, 00

TYPOGRAFIE

Digital

Print

SCHRIJFWIJZE

Schrijfwijze url

veronicasuperguide.nl

Afzender e-mail

Veronica Superguide

Begin van de zin

Veronica Superguide...

In lopende tekst

Met Veronica Superguide...

SCHRIJFWIJZE

Klantcontact: je / Campagnes: u

SCHRIJFWIJZE

Schrijfwijze url

veronicasuperguide.nl

Afzender e-mail

Veronica Superguide

Begin van de zin

Veronica Superguide...

In lopende tekst

Met Veronica Superguide...

SCHRIJFWIJZE

Klantcontact: je / Campagnes: je

MANIFESTO

We beseffen dat het medialandschap in Nederland de laatste jaren sterk is veranderd, zo ook jouw kijkgedrag. De hoeveelheid tv-programma’s en zenders is enorm, het aantal streamingdiensten groeit en de films in de bioscopen zijn talrijk. Het aanbod is overweldigend. Als je niet oppast ben je langer bezig met zoeken wat nu weer te kijken dan aan het kijken zelf. Zo wordt een avondje ontspannen al gauw een avondje stressen. We snappen als geen ander jouw behoefte aan een gids waar je alles kan vinden wat er op een scherm in Nederland te zien is. Waar je in een oogopslag de juiste informatie en inspiratie vindt om eenvoudig te weten wat je wil kijken en waar dat te zien is. Daarom zijn we heel graag jouw goed ingevoerde en deskundige gids die je, soms op een tikkeltje eigenwijze manier, wegwijs maakt in de jungle van het tv-programma’s, series en films.

We zijn er voor alle liefhebbers van tv-programma’s, films en series. De echte genieters. Thuis voor de buis, maar ook gezellig met familie en vrienden in de bioscoop. Mensen die graag goed op de hoogte zijn van wat er allemaal te zien is, die elke week het liefst hun tv-week plannen en die op zoek zijn naar relevante achtergrondinformatie. Voor iedereen die geïnspireerd en geïnformeerd wil worden en graag de beste kijktips ontvangt op het gebied van lineair kijken, het on demand aanbod én de programmering van de Nederlandse bioscopen.

Daarom brengen we je graag de beste guiding (voor tv, streaming en bioscoop. Zowel in print als online), relevante kijktips (de beste keuze en (persoonlijke) suggesties voor tv-programma’s, series en films), deskundige en verhelderende recensies (programma’s, series en films bekeken en beoordeeld door onze experts). En uiteraard serveren we je nieuws en achtergronden over tv-, serie- en film (actualiteit, achtergrond en interviews met sterren uit binnen en buitenland).

Dat alles doen we met de nodige humor (tikkeltje rebels, het mag wat schuren, uitdagend, met een knipoog) en duidelijke deskundigheid (we weten namelijk alles over films, series en tv). We zijn trots op onze veelzijdigheid (meer dan alleen een gidsfunctie, ook inspiratie en achtergronden) en we laten een optimistisch geluid horen (nooit negatief of zuur, met het herkenbare, licht eigenwijze, clubgevoel)

Daarom claimt Veronica Superguide de #1 positie van de ultieme, meest overzichtelijke en persoonlijke gids van Nederland (print en online) op het gebied van tv, series en films. Voor iedereen die daaraan verknocht is en niets van zijn gading wil missen. Inspirerend, informerend en gidsend over het brede aanbod van alles wat er op een scherm in Nederland te zien is; van televisie tot streamingdiensten en bioscoop.

Daarom beloven we, Veronica Superguide maakt je op geheel eigen wijze: In no-time wegwijs in de jungle van programma’s, series en films. (lineair, on demand en bioscoop)

Pay off: Kijkt toch anders.