VOL VAN AUTO's

Wij begrijpen dat je je niet altijd op je gemak voelt in de wondere wereld van auto’s. Het aanbod is overweldigend en voor een leek vaak ondoorzichtig. Je voelt je soms een groentje die ze van alles wijs kunnen maken. Of het nu gaat om service en onderhoud, de aankoop van een nieuwe of occasion auto en alles eromheen. Dat is niet fijn, want je auto is toch een behoorlijke kostenpost.

Wij geloven dat je pas echt van je auto kan genieten als je auto-wijzer bent, de automotive wereld een open boek voor je is. Als je precies weet welke auto bij jou past en er geen verrassingen zijn bij gebruik, onderhoud en alles wat er verder bij komt kijken. Daarom helpen we jou graag als deskundige bij het maken van de juiste keuzes, zodat jij met een gerust hart kan genieten van onbezorgd autorijden. En voor de echte autoliefhebbers doen we natuurlijk extra ons best. Voor de dromers, de liefhebbers van classic cars, glimmende bolides en avontuurlijke campers. Want wij hebben op elk gebied passie voor auto’s.

DIT IS ONZE DOELGROEP

We zijn de perfecte match voor iedere autobezitter en zakelijke rijder (voor informatie over onderhoud, service en meer), voor alle kopers op zoek naar een nieuwe of occasion auto (inspiratie en hulp bij het oriëntatie- en koopproces), en natuurlijk voor de echte autoliefhebber (die alles over auto’s wil weten en er zelfs over droomt).

autoweek merk bereik

PIJLERS:
HIER ZIJN WE GOED IN…

…autonieuws
Reportages en achtergronden

…tests
Vergelijkende tests, van budget auto’s tot en met luxe bolides. 

…tools
Handige en praktische service tools die je helpen in de juiste keuzes te maken (de Autovergelijker, de Bijtelling-, BPM-, Kosten-, Waarde- en Motorrijtuigenbelasting- calculators en andere (nog te ontwikkelen) services).

…community
Bij onze AutoWeek community vind je enthousiaste autoliefhebbers en experts die graag hun kennis en ervaringen met je delen.

VANUIT DEZE WAARDEN DOEN WE ONS WERK

Passie

We pionieren, ondernemen zijn vindingrijk en  enthousiast

Deskundige

We zijn betrouwbaarheid en onafhankelijkheid

Compleet

Veelzijdig in auto en auto gerelateerde onderwerpen

Toegankelijk

Behulpzaam, klantgericht, multimediaal en interactief in onze community

Missie

AutoWeek het #1 multimediale autoplatform (print & online) voor inspiratie en informatie over de aankoop en het gebruik van auto’s en alles wat bij autorijden komt kijken. Het is ook de plek om kennis en ervaring te delen met andere autoliefhebbers & experts. En natuurlijk bieden we alles voor de (mede)dromers van bijzondere auto’s.

Group 27Created with Sketch.

Belofte

AutoWeek, maakt je pas echt AutoWijzer

Group 15Created with Sketch.

Essentie

Autowijzer

DE BELANGRIJKSTE BRAND ASSETS

Primair (met afloop)
Secundair (zonder afloop)

Vol van auto's

Pay off

FOTOGRAFIE

KLEUREN

Digital

HEX:

#E00600

RGB:

224, 06, 00

HEX:

#C10000

RGB:

193, 0, 0

HEX:

#F5F5F5

RGB:

245, 245, 245

HEX:

#000000

RGB:

00, 00, 00

HEX:

#EBEBEB

RGB:

235, 235, 235

HEX:

#333333

RGB:

51, 51, 51

Print

CMYK:

00, 94, 98, 00

CMYK:

78, 68, 58, 94

CMYK:

09, 06, 07, 00

CMYK:

65, 55, 52, 70

TYPOGRAFIE

Digital

Print (offline)

Heading

Proxima Nova

the quick fox jumps over the lazy dog

Body

Proxima Nova

the quick fox jumps over the lazy dog

SCHRIJFWIJZE

Schrijfwijze url

autoweek.nl

Afzender e-mail

AutoWeek

Begin van de zin

AutoWeek...

In lopende tekst

Met AutoWeek...

SCHRIJFWIJZE

Klantcontact: je / Campagnes: je

SCHRIJFWIJZE

Schrijfwijze url

autoweek.nl

Afzender e-mail

AutoWeek

Begin van de zin

AutoWeek...

In lopende tekst

Met AutoWeek…

SCHRIJFWIJZE

Klantcontact: je / Campagnes: je

MANIFESTO

Wij begrijpen dat je je niet altijd op je gemak voelt in de wondere wereld van auto’s. Het aanbod is overweldigend en voor een leek vaak ondoorzichtig. Je voelt je soms een groentje die ze van alles wijs kunnen maken .Of het nu gaat om service en onderhoud, de aankoop van een nieuwe of occasion auto en alles eromheen. Dat is niet fijn, want je auto is toch een behoorlijke kostenpost

Wij geloven dat je pas echt van je auto kan genieten als je auto-wijzer bent , de automotive wereld een open boek voor je is. Als je precies weet welke auto bij jou past en er geen verrassingen zijn bij gebruik, onderhoud en alles wat er verder bij komt kijken. Daarom helpen we jou graag als deskundige bij het maken van de juiste keuzes, zodat jij met een gerust hart kan genieten van onbezorgd autorijden . En voor de echte autoliefhebbers doen we natuurlijk extra ons best . Voor de dromers, de liefhebbers van classic cars, glimmende bolides en avontuurlijke campers. Want wij hebben op elk gebied passie voor auto’s .

Daarom zijn we de perfecte match voor iedere autobezitter en zakelijke rijder (voor informatie over onderhoud, service en meer), voor alle kopers op zoek naar een nieuwe of occasion auto (inspiratie en hulp bij het oriëntatie- en koopproces), en natuurlijk voor de echte autoliefhebber (die alles over auto’s wil weten en er zelfs over droomt).

We brengen al het Autonieuws , reportages en achtergronden,  (vergelijkende) tests , van budget auto’s tot en met luxe bolides. We bieden handige en praktische service tools die je helpen in de juiste keuzes te maken (de Autovergelijker, de Bijtelling-, BPM-, Kosten-, Waarde- en Motorrijtuigenbelasting- calculators en andere (nog te ontwikkelen) services). En natuurlijk nodigen we je graag uit voor onze AutoWeek Community . Daar vind je enthousiaste autoliefhebbers en experts die graag hun kennis en ervaringen met je delen.

Dat alles doen we met Passie (we pionieren, ondernemen zijn vindingrijk en  enthousiast), op een deskundig e manier (we zijn betrouwbaarheid en onafhankelijkheid), zo compleet mogelijk ( veelzijdig in auto en auto gerelateerde onderwerpen) en op een toegankelijk e manier (behulpzaam, klantgericht, multimediaal en interactief in onze community).

Daarom is AutoWeek het #1 multimediale autoplatform (print & online) voor inspiratie en informatie over de aankoop en het gebruik van auto’s en alles wat bij autorijden komt kijken . Het is ook de plek om kennis en ervaring te delen met andere autoliefhebbers & experts . En natuurlijk bieden we alles voor de (mede)dromers van bijzondere auto’s .

Daarom beloven we: AutoWeek, maakt je pas echt AutoWijzer

Pay off: AutoWeek. Vol van auto’s