Zijn wie je wilt zijn

Margriet is er voor vrouwen die op een leuke manier gelukkig en gezond ouder willen worden. De 60+ vrouw die zich in een levensfase bevindt waarin ze zich opnieuw verhoudt tot de veranderende wereld om zich heen. Er is een hernieuwde vrijheid: kinderen zijn het huis uit, er zijn wellicht kleinkinderen. Ze werkt minder, of niet meer, maar is actiever dan ooit. Andere zaken worden belangrijk in het leven en er zijn meer momenten voor haarzelf. De focus is gelukkig en gezond ouder worden, maar wel met de mensen om haar heen. Ze is betrokken, wil ertoe doen, verbonden zijn en op de hoogte blijven. Ze wil haar steentje bijdragen aan de maatschappij en er zijn voor de mensen in haar omgeving.

DIT IS ONZE DOELGROEP

De Margriet-vrouw is 60-plus en bevindt zich in een levensfase bevinden waarin ze zich opnieuw verhoudt tot de veranderende wereld om zich heen. Een vrouw die op een leuke manier gelukkig en gezond ouder wil worden, actief en sociaal is en positief in het leven staat. Ze is breed geïnteresseerd en wil van alles op de hoogte blijven. Ze hecht veel waarde aan haar gezin, familie en vriendschappen.

Margriet merk bereik
Margriet geslacht
Margriet leeftijd
Margriet opleiding
Margriet sociale klasse

PIJLERS:
HIER ZIJN WE GOED IN…

Persoonlijke verhalen

Gezondheid & psyche
Gezonde levensstijl

Mens & Maatschappij
Familie & vrienden, seks & relaties, geld & recht

Lifestyle
Mode & beauty, reizen & eropuit, wonen,
groen & culinair, astrologie

VANUIT DEZE WAARDEN DOEN WE ONS WERK

Betrokken & persoonlijk

Respectvol, houdt rekening met anderen, belangstellend, brug tussen de maatschappij en je eigen leven, maakt alles bespreekbaar, schuwt taboes niet, toegankelijk, dichtbij en echt

Positief realistische

Het echte leven, dus ook zwaardere onderwerpen. altijd optimistisch, oplossingsgericht en bieden van handvatten. Inspiratie om het beste uit jezelf te halen

Vertrouwd & veelzijdig

Al 85 jaar een iconisch merk, weet precies wat vrouwen bezighoudt, brengt inspirerende, herkenbare verhalen, zowel vooruitstrevend als praktisch, alle facetten van het leven. Ontspanning en verdieping, altijd en overal

Betrouwbaar

Kwaliteit, verdiepende en betrouwbare informatie, integer gebracht

Visie & Missie

Wij geloven in een wereld waarin geen leeftijdsgrenzen bestaan. Je bent nooit te oud om te dromen, plannen te maken en te leven! Daarom biedt Margriet inspiratie en informatie om op een leuke manier gelukkig en gezond ouder te worden.

Group 27Created with Sketch.

Belofte

Inspiratie voor een gelukkig, gezond en betrokken leven

Group 15Created with Sketch.

Essentie

Betrokken

DE BELANGRIJKSTE BRAND ASSETS

Logo primair voor print
Online het logo primair in zwart

TBD

Pay off

FOTOGRAFIE

KLEUREN

Kleurgebruik: heldere en frisse kleuren zijn bepalend voor de uitstraling, pastel in de bijrol. Per kleur 3 gradaties.
Onderstaande kleuren zijn een voorbeeld, maar niet uitputtend.

Digital

HEX:

#FFF200

RGB:

255, 242, 00

CMYK:

00, 00, 100, 00

HEX:

#FFDB00

RGB:

255, 219, 00

CMYK:

00, 12, 98, 00

HEX:

#EAF6FA

RGB:

234, 246, 250

CMYK:

11, 00, 00 , 00

HEX:

#000000

RGB:

00, 00, 00

CMYK:

78, 68, 58, 94

HEX:

#F0A046

RGB:

240, 160, 70

CMYK:

00, 40, 80, 00

HEX:

#E6696E

RGB:

230, 105, 110

CMYK:

00, 70, 45 ,00

HEX:

#78BEC3

RGB:

120, 190, 195

CMYK:

55, 00, 20, 07

HEX:

#FFFFFF

RGB:

255, 255, 255

CMYK:

00, 00, 00 ,00

Print (offline)

CMYK:

00, 00, 100, 00

CMYK:

78, 68, 58, 94

CMYK:

00, 40, 80, 00

CMYK:

00, 70, 45 ,00

CMYK:

55, 00, 20, 07

TYPOGRAFIE

Digital

Print

SCHRIJFWIJZE

Schrijfwijze url

margriet.nl

Afzender e-mail

Margriet

Begin van de zin

Margriet...

In lopende tekst

Met Margriet...

SCHRIJFWIJZE

Klantcontact: Je / Campagnes: Je
(Maar liever niet jij of jouw)

SCHRIJFWIJZE

Schrijfwijze url

margriet.nl

Afzender e-mail

Margriet

Begin van de zin

Margriet...

In lopende tekst

Met Margriet...

SCHRIJFWIJZE

Klantcontact: Je / Campagnes: Je
(Maar liever niet jij of jouw)

MANIFESTO

Je bevindt je in een levensfase waarin je je opnieuw verhoudt tot de veranderende wereld om je heen. Er is een hernieuwde vrijheid: kinderen zijn het huis uit, er zijn wellicht kleinkinderen. Je werkt minder, of niet meer, maar je bent actiever dan ooit. Andere zaken worden belangrijk in je leven en er zijn meer momenten voor jezelf.

Wij geloven in een wereld waarin geen leeftijdsgrenzen bestaan. Je bent nooit te oud om te dromen, plannen te maken en te leven! Margriet biedt inspiratie en informatie om op een leuke manier gelukkig en gezond ouder te worden.

Met Persoonlijke verhalen, alles over Gezondheid & psyche (gezonde levensstijl), Mens & Maatschappij (met bijdragen over familie & vrienden, seks & relaties, geld & recht) en de laatste trends in Lifestyle (mode & beauty, reizen & eropuit, wonen, groen & culinair, astrologie)

Margriet is betrokken & persoonlijk (respectvol, houdt rekening met anderen, is belangstellend, een brug tussen de maatschappij en je eigen leven. Maakt alles bespreekbaar, schuwt taboes niet, is toegankelijk, dichtbij en echt). We zijn positief realistisch (het echte leven, ook de zwaardere onderwerpen. altijd optimistisch, oplossingsgericht en bieden handvatten en inspiratie om het beste uit jezelf te halen). 

We zijn vertrouwd & veelzijdig (al 85 jaar een iconisch merk, weten precies wat vrouwen bezighoudt, brengen inspirerende, herkenbare verhalen over alle facetten van het leven, we zijn zowel vooruitstrevend als praktisch. Ontspannend en verdiepend, altijd en overal). Altijd betrouwbaar (kwalitatieve en betrouwbare informatie, integer gebracht).

We zijn er voor vrouwen van 60-plus die zich in een levensfase bevinden waarin ze zich opnieuw verhouden tot de veranderende wereld om zich heen. Vrouwen die op een leuke manier gelukkig en gezond ouder willen worden, actief en sociaal zijn en positief in het leven staan. De Margriet-vrouw is breed geïnteresseerd en wil van alles op de hoogte blijven. Ze wil haar steentje bijdragen aan de maatschappij en er zijn voor de mensen in haar omgeving. Ze hecht veel waarde aan haar gezin, familie en vriendschappen.

Margriet wordt het # 1 multimediale platform (print en online) van Nederland voor de betrokken en belangstellende 60-plus vrouw geïnteresseerd in informatie en inspiratie voor een gelukkig, gezond en betrokken leven. 

Daarom beloven we: Margriet, inspiratie voor een gelukkig gezond en betrokken leven

Pay of: Margriet, je beste tijd is nu